Wij scoren een 3.9 / 5.0 gebaseerd op 10 beoordelingen

Twintigtal opstellingen welke regelmatig vernieuwd worden

De laatste noviteiten op gebied van sanitair

We hebben deskundige adviseurs die samen met u een passende invulling voor uw badkamer en/of toiletruimte vinden. Dit kan in combinatie met een gedetailleerde 3D tekening om u een goed gevoel te geven bij het uitzoeken van het sanitair.

1000+ badkamers

12 vakmensen

Top service

100+ jaar ervaring

Plan direct een showroom afspraak

Binnen 24 uur nemen we contact met je op!


  Hoe wij te werk gaan

  We maken een afspraak om bij u de betreffende ruimte op te meten en te bekijken wat de mogelijkheden en eventuele wensen zijn.

  Aan de hand daarvan maken we een of meerdere ontwerptekeningen.

  Daarna plannen we een afspraak in onze showroom waarbij we de wensen en mogelijkheden bespreken en het bijpassende sanitair uitzoeken.

  Tegelwerken voor de aan te passen ruimtes kunnen daarna worden uitgezocht. Loomans tegelhandel te Someren is onze vaste partner in tegelwerken, mocht u zelf een andere partij hebben is dat uiteraard geen probleem.

  Aan de hand van beide afspraken ontvangt u een offerte waarin alle werkzaamheden en materialen specifiek zijn omschreven. Dit betreft vaak een totaalaanname waarbij u zelf helemaal ontzien wordt, van de eerste hak tot de laatste kitnaad zo te zeggen.

  Zelf stappen ondernemen? Dat kan!

  Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om zelf bepaalde werkzaamheden uit te voeren of te laten uitvoeren door iemand die u kent, bijvoorbeeld de elektrawerken. De coördinatie van alles loopt via ons, ook van de mogelijke eigen partijen. Aan de hand van de vrijblijvende offerte zullen we na akkoord alles in gaan plannen.

  Gemiddelde doorlooptijd renovatieproject

  Een complete renovatie van een badkamer duurt bij ons in de regel 2 weken plus 1 dag, dit in verband met de nodige droogtijden en opvolging van werkzaamheden. Dus maandag starten en de maandag 2 weken later afmonteren en kitwerken zodat u na het drogen van de kit kunt genieten van uw nieuwe badkamer.

  Een kijkje in onze showroom

  +9