Kom werken bij Strik van Seggelen B.V.

Wij zijn per direct op zoek naar versterking van ons enthousiaste en gezellige team installatie monteurs. Wij zijn zowel op zoek naar een ervaren 1e installatie monteur als een leerling installatie monteur. Wat we te bieden hebben:

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Goed loon 
  • Gevarieerde werkzaamheden
  • Werken in een hecht en gezellig team

Solliciteren?

Neem dan contact op met Wim of Koen van Seggelen door te bellen naar 0493 - 691520 of stuur een mail via onderstaande knop. Even binnen lopen kan natuurlijk ook!

Solliciteer nu

 

Vacatures installatie monteur in Asten 

Vacature: 1e installatie monteur full time

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkende monteur met (veel) ervaring op gebied van verwarmings- en loodgieterswerken. Ervaring met CV onderhoud is een pre. 

Vacature: leerling installatie monteur

Ben je geïnteresseerd in het loodgieters- en installatie vak? En bereid daarvoor de nodige opleiding(en) te volgen? Grijp dan nu je kans en kom leren bij het leukste loodgietersbedrijf uit de regio!

Over Strik van Seggelen

Strik van Seggelen BV is het vertrouwde adres voor alle werkzaamheden betreft sanitair, loodgieterswerken, CV, dak & zink en alle voorkomende installatiewerken.

Ons bedrijf richt zich zowel op de particuliere als zakelijke markt, van nieuwbouw en renovatie tot utiliteitsbouw en industrieprojecten.

 

installatiemonteur-asten-loodgieter-vacature Strik-van-Seggelen---vacature-loodgieter-asten installatie-monteur-someren-deurne